Välkomna till Östberga karateklubb

13.08.2018

Den 21 augusti klockan 18.00 startar höstterminen i Östberga karateklubb! Det första träningspasset är enbart för befintliga medlemmar, men från och med fredagen den 24 augusti (också klockan 18.00) och ett par veckor framåt tar vi in nybörjare igen.

Är du sugen på att börja träna karate är du varmt välkommen till Östbergaskolans gymnastiksal. Föranmälan behövs inte. Allt du behöver är mjuka kläder (utan dragkedjor eller andra hårda detaljer) att träna i samt en vattenflaska. Vi tränar barfota. Vill du komma ned för att titta på träningen en gång innan du provar går det naturligtvis också bra.

Här på hemsidan hittar du mer information om klubben och träningen. Om du undrar något så är det bara att skicka ett mail (se Kontakt).

Välkomna!