Graderingsvecka - ingen vanlig träning

04.06.2018

Tisdagen den 5 juni är det gradering för graderna vitt till och med grönt bälte. Fredagen den 8 juni är det gradering för blått till och med brunt bälte.

För båda graderingstillfällena gäller:

• Betala gärna avgiften i förväg, via Swish (se nedan).
  • Kom i god tid så att du hinner byta om, värma upp samt betala avgiften (om du inte redan har gjort det). Dojon kommer att vara öppen från ca 17.30.

• Den som ska gradera ska bära hel och ren gi samt obi (bälte).

• Graderingarna börjar klockan 18.00, kommer du senare får du inte gradera.

• Se till att ha gått på toaletten innan graderingen, du kommer inte att kunna gå ifrån när graderingen har börjat.

Graderingsavgifter:

• Till 10 kyu/mon (vitt bälte med ett svart sträck: 100 kr
  • Till 9 och 8 kyu/mon (gult respektive orange bälte): 200 kr

• Till 7 och 6 kyu/mon (grönt respektive blått bälte): 300 kr

• Till 5 och 4 kyu/mon (lila bälte samt lila bälte med ett svart sträck): 400 kr

• Till 3, 2  och 1 kyu/mon (brunt bälte samt brunt bälte med ett eller två svarta sträck): 500 kr

Avgiften skall vara betald innan graderingen börjar!

• Betala helst via Swish på klubbens nummer, 1232 1111 85 (se till att det står Östberga karateklubb). Glöm inte att ange namnet på den som ska gradera!
  • Det går att betala till klubbens bankgiro 5233-7706, men se till att pengarna har kommit fram innan graderingen!

• Det går också att betala kontant (mot kvitto) till kassör Thomas i dojon!
  • Observera att det INTE går att betala på andra sätt.