Årsmöte i Östberga karateklubb - Okinawa Goju Ryu

24.02.2019

Årets årsmöte i vår förening Östberga karateklubb - Okinawa Goju Ryu (802510-8799) kommer att hållas söndagen den 17 mars 2019 klockan 16.00. Platsen kommer att meddelas senare, men det blir i Östberga eller i närområdet.

Till mötet är medlemmar som har betalt träningsavgiften (där medlemsavgiften ingår) välkomna. Vårdnadshavare har rätt att företräda omyndiga medlemmar.

Årsmöteshandlingar (bland annat dagordning, årsredovisning, revisorns berättelse, verksamhetsberättelse, budget samt verksamhetsplan) kommer att finnas tillgängliga en vecka före årsmötet och kan beställas av medlem via mail från thomas.nordin@ostbergakarateklubb.se.

Vi vill gärna ha fler engagerade medlemmar som kan hjälpa till med vår verksamhet. I styrelsen sköter vi framförallt den ekonomiska förvaltningen av föreningen, men det finns mycket annat man kan hjälpa till med som inte är direkt styrelsearbete. Är du intresserad av att hjälpa till med t ex utbildningsfrågor, hemsidan eller medlemsrapporteringen? Anmäl i så fall ditt intresse till styrelsen!

VÄLKOMNA!

//Styrelsen