Inställda träningar på grund av coronaviruset. Läs mer om detta här.

Varmt välkomna till Östberga karateklubbs årsmöte den 21 mars klockan 13.00 i Östberga kulturhus. Vi bjuder på kaffe och smörgås (vid föranmälan senast den 17 mars till jorge.barrera@ostbergakarateklubb.se).

Den 10 januari 2020 klockan 18.00 startar vårterminen i Östberga karateklubb. Vi tränar som tidigare i Östbergaskolans gymnastiksal och nybörjare är välkomna!

Tisdagen den 10 december klockan 18.00 är det gradering för de som ska gradera till blått bälte och uppåt. Fredagen den 13 december klockan 18.00 är det gradering för de som ska till graderna vitt upp till och med grönt bälte.

Den 20 augusti klockan 18.00 startar höstterminen i Östberga karateklubb! Både gamla och nya medlemmar är varmt välkomna!

Årets årsmöte i vår förening Östberga karateklubb - Okinawa Goju Ryu (802510-8799) kommer att hållas söndagen den 17 mars 2019 klockan 16.00. Platsen kommer att meddelas senare, men det blir i Östberga eller i närområdet.

För de som inte klarade sin gradering i december eller som inte hade möjlighet att komma då så finns det möjlighet tisdagen den 12 februari klockan 18.00. Graderingen kommer att ske samtidigt som den ordinarie träningen.